• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
Fiziksel Arşiv

Fiziksel Arşiv

Fiziksel arşivleme, dijitalleştirilmiş yada dijitalleştirilmemiş evrak ve belgelerin kolay bir şekilde hayata geçirilmesi amacıyla yeniden düzenlenme...

Fiziksel Arşiv
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 5 Nisan 2022

Fiziksel Arşiv

Fiziksel arşivleme, dijitalleştirilmiş ya da dijitalleştirilmemiş evrak ve belgelerin kolay bir şekilde hayata geçirilmesi amacıyla yeniden düzenlenme işlemidir. Bu düzenleme işlemleri sırasında kullanılmış olan dosya, kutu ya da şeffaf dosya gibi dokümanlara zarar verebilecek olan tüm malzemeler, yenileri ile değiştirilir. Yıpranmış ya da dosyalardan ayrılmış olan dokümanlar, tekrardan düzenlenerek eski yerlerine yerleştirilir. Ait oldukları klasörlerden ya da dosyalardan çıkartılıp, farklı klasörlere yerleştirilmiş olan dokümanlar tekrardan asıl yerlerine yerleştirilir. Kutular ve klasörler, akıllı kare kodlar ve barkodlarda etiketlenerek adreslenir, bu sayede hem makine hem de insan tarafından okunabilecek bir hale getirilir. Yapılan bu işlemler sayesinde belirli periyotlarda yapılacak olan okuma ve arşiv yazımına yükleme sayesinde arşivde bulunan tüm dokümanların mevcut konumları güncel kalır.

Fiziksel arşiv yapan pek çok şirket ve firma arasında en çok tercih edilen Enfo Bilişim şirketi sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Kaliteli Fiziksel Arşiv

Kaliteli fiziksel arşiv, oldukça kullanım kolaylığı ve çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlara göz atacak olursak:

  • Şirketimiz tarafından yapılan arşivleme işlemi ile tüm dokümanlar ve belgeler adreslenir, bu sayede yazılım üzerinde bulunan bir dokümana erişim sadece birkaç dakika sürebilir.
  • Yıpranmış ve eskimiş klasörler ve şeffaf dosyalar yenilenerek, küflenmiş zımba telleri ve ataşlar değiştirilerek dokümanların daha uzun yıllar dayanması sağlanır.
  • İnceleme yapmak için alınan dokümanlar ve belgeler, şirketimizin yapmış olduğu akıllı kodlar ve adresleme sayesinde alındığı yere geri konularak doküman ve belge kayıplarının önüne geçilir.
  • Şirketimiz tarafından yapılan fiziksel arşivleme çalışması sırasında saklanmasına gerek olmayan dokümanlar tespit edilip, ayıklanarak imha edilir ve depolama alanından tasarruf sağlanır.
  • Uygulanacak olan akıllı sistemler sayesinde doküman arama için harcanan süreler minimuma indirilir.

Fiziksel Arşiv Fiyatları

Fiziksel arşiv fiyatları, düzenlenecek belgelere ve dokümanlara göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü fiziksel arşiv fiyatları hakkında sizlere net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Fiziksel arşiv fiyatları hakkında daha detaylı ve daha ayrıntılı bilgi alabilmek için Enfo Bilişim şirketi ile iletişime geçebilirsiniz.