• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
Arşiv Programı

Arşiv Programı

Teknoloji çağı olarak tanımlanan günümüz, her konuda dijital kaynaklardan yararlanıyor.

Arşiv Programı
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 8 Eylül 2022

Arşiv Programı

Teknoloji çağı olarak tanımlanan günümüz, her konuda dijital kaynaklardan yararlanıyor. Arşiv programı bu kaynaklardan biri olarak özel – kamusal tüm kurumlar, işletmeler için belge saklama, belge oluşturma gibi konularda modern çözümler üretiyor. E-ticaretin hız kazandığı dönemde arşiv programlarının çoğu online – yazılım sistemlerine sahip. Ancak arşiv programları sadece e-ticareti kapsamıyor. Fiziki varlık gösteren bankalardan eğitim kurumlarına, şirketlerden küçük işletmelere kadar arşiv yapan, yapmak zorunda olan her alanda kullanılabiliyor. Arşiv kurmak, yönetmek, korumak zahmetli bir süreçtir aslında. Arşiv programı bu sürecin kolay, hızlı, güvenli ilerlemesine yardımcı oluyor.

Fiziksel Arşiv Programı

Fiziksel arşiv programı otomasyon sistemi gibi hızlı ve işlevsel özelliklere sahiptir. Şirket, hastane, okul ve benzeri büyük çaplı kurumlarda yer alan fiziki arşivdeki dosyalara sistemli şekilde ulaşmak için arşiv otomasyonları kullanılıyor. Hangi dosyanın nerede olduğu, içeriğinde neler olduğu gibi temel soruları yanıtlayan ev yönlendirme yapan arşiv programı birden fazla kullanıcının erişimine uygun oluyor. Fiziki arşiv sistemleri arşivden alınacak ya da yeni konulacak dosyaların takibini dahi kolaylaştırıyor. Sistem istenilirse barkod sistemiyle belge kontrolüne yardımcı oluyor.

Dijital Arşiv Programı

Dijital arşiv programı çok daha kapsamlı ve işlevseldir. Belgelerin arşiv programına aktarılmasına ve yeni belgelerin doğrudan burada saklanılmasına izin veren program, gelişmiş bir yazılımla orta – büyük ölçekli kurumların hizmetine sunuluyor. Dijital arşiv yazılımları sayesinde saniyeler içerisinde istenilen belgeye erişim sağlanabiliyor. Fiziki bir belgeye çevrileceği zaman ise kolayca çıktısı alınabiliyor. Arşiv sistemlerinde özel yazılımlar kullanmak veri güvenliğini en üst düzeye ulaştırıyor, kurum içi verimliliği ise olumlu yönde etkiliyor.

Arşiv Programı Çözümlerinde Enfo Bilişim

Fiziki ve dijital arşiv programı çeşitleri küçük – orta – büyük ölçekli tüm işletmelerin, kurumların ihtiyaçlarına uygun geliştiriliyor. Fiziki bir arşivi yönetmenin tüm zahmetlerini ortadan kaldıran yenilikçi yöntemler, işlevsel özellikleri ile belge oluşturma, belge saklama, belge paylaşma gibi temel konularda modern çözümler üretiyor. Enfo Bilişim, arşiv yazılımları ile gelişmiş bir destek sunuyor hem arşiv programları kuruyor hem de şirketlere arşiv danışmanlığı hizmeti veriyor. Arşiv çözümlerinden en verimli şekilde yararlanmak için siz de bizimle iletişime geçebilir, zaman ve nakit tasarrufu elde edebilirsiniz.

Etiketler :