• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
Dosyalarınızı Koruma Altına Alın Arşiv Saklama Süreleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Dosyalarınızı Koruma Altına Alın Arşiv Saklama Süreleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler

Arşiv saklama, günümüzde pek çok kişinin ve kurumun ihtiyaç duyduğu bir durumdur.

Dosyalarınızı Koruma Altına Alın Arşiv Saklama Süreleri Hakkında Bilmeniz Gerekenler
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 22 Haziran 2022

Arşiv Saklama Süreleri

Arşiv saklama, günümüzde pek çok kişinin ve kurumun ihtiyaç duyduğu bir durumdur. Kurumsal firmalar, şirketler, hastaneler, devlet kuruluşları, hukuk büroları, noterler, danışmanlık ve yatırım kurumları gibi çeşitli kurum ve kuruluşlar, bazı belgelerini ve evraklarını belirli süreler ile saklamak zorundadır. Belgelerin belirli süreler ile saklanmasına arşiv saklama süresi adı verilmektedir.

Faaliyet süresi boyunca saklanması gereken evrak ve belge sayısı arttığı için yeni arşiv alanları oluşturmak oldukça zordur. Arşiv saklama hizmeti, bu soruna çözüm getiren en pratik yöntemlerde biridir. Kurum ve kuruluşların saklaması gereken her türlü belgelerin ve kayıtların saklanması için gerekli olan arşiv saklama ve arşiv saklama süreleri büyük maliyetler içermemektedir. Arşiv saklama hizmeti veren pek çok kurum ve kuruluş arasında en çok tercih edilen Enfo Bilişim Şirketi, sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya devam etmektedir.

Arşiv Saklama Süreleri Avantajları

Arşiv saklama ve arşiv saklama süreleri, kullanıcılar için çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlar aşağıdaki gibidir:

  • Belge, dosya ve evraklarınızı arşiv saklama hizmeti alarak saklarsanız, şirket bünyesinde yeni çalışma alanlarına yer açabilirsiniz. Arşiv saklama hizmeti ile daha ferah ve daha geniş bir iş ortamınız olur ve dağınıklıktan kurtulursunuz.
  • Arşiv saklama hizmeti ile değerli belgeler, yasal olarak saklanması mecburi olan evraklar, 7/24 takip edilerek korunmaktadır. Böylelikle, kurum içerisinde gelişebilecek olan kötü niyetli davranışlara karşı önlem alınmış olunur.
  • İş yerinde yaşanabilecek olan yangın ya da benzeri bir doğal felaket sonucunda tüm değerli belgeler ve arşivler yok olabilir. Arşiv saklama hizmeti ile bu durumların önüne geçebilir ve önlem alabilirsiniz.
  • Tüm fiziki yeterliliklere ve güvenlik önlemlerine sahip bir yerde arşiv saklama hizmeti almak, doğal afetlerin yanı sıra neme, rutubete ve haşerelere karşı da koruma sağlamaktadır.

Arşiv saklama ve arşiv saklama süreleri, belgeler ve dokümanlar için oldukça önemlidir.

Arşiv Saklama Süreleri Fiyatları

Arşiv saklama sürelerinin fiyatları, saklanacak olan doküman ya da belgenin süresine göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü arşiv saklama süreleri fiyatları hakkında net bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Arşiv saklama süreleri fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler :