• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
AYS (Arşiv Yönetim Sistemi)

AYS (Arşiv Yönetim Sistemi)

Günümüzde dijitalleşmenin getirilerinden faydalanmayı üst düzeye çıkaran yazılımlar arasında yer alan AYS (Arşiv Yönetim Sistemi) de bulunuyor.

AYS (Arşiv Yönetim Sistemi)
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 15 Şubat 2022

AYS (Arşiv Yönetim Sistemi)

Bir iş yeri ya da kuruluş için önemli bilgilerin bir arada tutulup arşivlenmesi kadar önemli olan yönetim sürecine hâkim olmaktır. Bu nedenle günümüzde dijitalleşmenin getirilerinden faydalanmayı üst düzeye çıkaran yazılımlar arasında yer alan AYS (Arşiv Yönetim Sistemi) de bulunuyor.

Belge kontrolünün ve yönetiminin tamamen sahiplerinde kalmasına olanak sağlayan bu sistem, dijital alanda en önemli çözüm ortağı niteliği taşıyor. Kullanıcı şifresi ile tüm belgelerin görüntülenmesi ve başkaları tarafından hangi belgelerin görüntülendiğinin ilgisine erişmek mümkündür.

AYS (Arşiv Yönetim Sistemi) Avantajları Nelerdir?

Dijital olarak arşivleme sisteminde güncel olmayan belgelerin taranarak elektronik ortamda saklanmasını ve muhafaza edilmesini ifade eder. Günün birinde mutlaka ihtiyaç duyulacağı olasılığına karşın uzun yıllar arşivlenmesi büyük önem taşır. Yönetim aşamasında ise bu belgelerin sınıflandırılarak saklanması ve ilerde rahatlıkla aranabilir özellikte olması gerekir. Tüm bu işlemlerin kolaylıkla olmasını sağlayan AYS (Arşiv Yönetim Sistemi), ihtiyaç dâhilinde başvurulan son teknolojinin ürünleri arasındadır.

Arşiv yönetim sisteminin en büyük avantajlarından biri de belgelerin imha edilebilir olmasını sağlamasıdır. Tek tuşla istenilen belgenin arşivden çıkarılıp imha edilmesi mümkündür. Aynı zamanda erişimi dışardan gerçekleştiren yöneticiler için arşive dışardan ulaşmak ve kolay yönetebilmek adına esneklik sağlar.

Neden Ays (Arşiv Yönetim Sistemi)

Zamandan tasarruf etmek ve işin verimliliğini artırmak amacıyla AYS (Arşiv Yönetim Sistemi) tercih edilmelidir. Fiziki kâğıt olarak basılıp saklanan belgelerin yeniden ulaşılabilir olması daha zaman alıcı ve yorucudur. Tüm işlemlerin birkaç saniye içerisinde halledilmesini sağlayan yönetim sistemi, tüm yetkinin ve güvenliğin sizde kalmasını sağlayarak doküman işlerinin daha hızlı bir şekilde gerçekleşmesin sağlar.

Arşiv tutma ihtiyacı bulunan her kurum için güvenlik sınırları içerisinde belgelerin saklanması büyük bir gerekliliktir. Geleneksel yöntemlerle bu gerekliliği yerine getirmek epeyce zorlayıcıdır. Modern çağa ayak uydurmak isteyen her şirket ve büroda benimsenen bu yazılımlar, hırsızlık ve angın gibi olağanüstü durumlarda da belgelerinizin güvende kalmasını sağlar. Bu alandaki tüm detaylı bilgiye ulaşmak ve hizmetlerimizden yararlanmak için / adresini ziyaret edebilirsiniz.