• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri ile Belgelerinizi Güvenli Bir Şekilde Saklayın

Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri ile Belgelerinizi Güvenli Bir Şekilde Saklayın

Dijital ve fiziksel arşiv çözümleri, kuruluşların belge yönetimini modernize etmelerine ve değerli bilgilerini etkin bir şekilde korumalarına yardımcı olur.

Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri ile Belgelerinizi Güvenli Bir Şekilde Saklayın
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 3 Şubat 2022

Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri

Arşiv, kurumların, gerçek ve tüzel kişilerin gördükleri ve gösterdikleri hizmet, birbirleri arasında yaptıkları haberleşme ya da işlemler neticesinde meydana gelen ya da oluşan belgelerin saklanması işlemidir. Arşivler, fiziksel ya da dijital olarak saklanabilmektedir. Dijital arşiv, belgelerin kağıtsız ortamda yönetilmesi ve sayısal ortamda saklanması işlemidir. Fiziksel arşiv ise dijital olan ya da dijital olmayan belgelerin ya da dokümanların akıllı arşivleme sistemi ile kolayca bulunabilmesini sağlayan işlemdir. Bu belgeleri ve dokümanları şirket ya da kuruluş olarak kendiniz arşivleyip, saklayabilirken, sizin yerinize de bu işlemi yapan kurum, kuruluş ve şirketler bulunmaktadır. Bu şirketlerden bir tanesi de Enfo Bilişim Şirketi’dir. Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri veren pek çok şirket arasında en çok tercih edilen şirketimiz sizler için en kaliteli hizmetleri sunmaya devam etmektedir.

Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri Avantajları

Şirketimiz tarafından sizler için sunulan birçok Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri Avantajları bulunmaktadır. Bu avantajlara gelin hep birlikte göz atalım:

  • Firmamız tarafından yapılan arşiv hizmetleri ile arşivde bulunan tüm belgeler adreslenerek yazılım üzerinde bulunan bir belgeye saniyeler içinde ulaşılabilir.
  • Firmamız tarafından uygulanan arşivleme sistemleri ile belge arama için harcanan süreler minimum seviyeye indirilmektedir.
  • Arşivleme sistemleri ile gerekli olmayan belgeler tespit edilerek imha edilmektedir.
  • İnceleme yapılacak olan belgeler, firmamızın sahip olduğu akıllı kodlar ve sistemler ile alındığı yere konulabilir ve daha sonrasında kolay bir şekilde yeri tespit edilip, bulunabilir.

Arşivlerinizde yaşadığınız en ufak bir problemde şirketimiz iletişime geçebilir ve gönül rahatlığı ile yardım alabilirsiniz.

Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri Fiyatları

Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri Fiyatları, verilen hizmet çeşidine göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, sizler için sunulmakta olan dijital arşiv hizmetleri ile fiziksel arşiv hizmetleri fiyatları birbirine eşit değildir. Aynı zamanda verilen hizmet süresi de fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu sebepten ötürü sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. Dijital ve Fiziksel Arşiv Hizmetleri Fiyatları için şirketimiz ile iletişime geçebilirsiniz.