• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
E-Arşiv

E-Arşiv

Evrak ve belgeler birçok alanda dijital platformlara taşınmıştır. Aynı durum devlet kurumlarında ve belgelerinde de görülmektedir.

E-Arşiv
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 27 Şubat 2023
  • 2

E-Arşiv

   Çağın dijitalleşmesi ve teknolojinin gelişmesi birçok alanda değişime sebebiyet vermiştir. Bu değişimlerin başında çeşitli dosya istifleme durumları gelmektedir. Özellikle ofis ve benzeri ortamlarda gün içinde yüzlerce dosya ve evrak ile karşılaşmak mümkündür. Bu evrakların düzgün ve nizami şekilde istiflenmesi yapılmaz ise çeşitli karışıklıklar meydana gelebilir. Bu karışıklıkları önlemek için e – arşiv gibi hizmetlerden yararlanmak önemlidir. İsminden anlaşılacağı üzere dijital ortamda dosyaların, evrakların ve belgelerin saklanması sonucunda birçok olumlu sonuç ortaya çıkacaktır. İşyerleri içerisinde bulunan evraklar belli zamanlar sonucunda fazla miktarda birikir. Birikmenin fazla olması sonucunda ortaya çıkan sonuç negatif olacaktır. Çünkü fazla sayıda biriken dosya veya evraklar yüksek miktarda olacağı için kaybolma veya deforme olma sorunları görülebilir. Yüzlerce hatta binlerce sayfanın yıpranması sonucunda çeşitli kaybolmalar ve evrakların bulunma zorluğu oluşmaktadır. Bu nedenle e – arşiv sistemine geçerek kaliteli şekilde hizmet almanız mümkün. Şirketimiz Enfo Bilişim sizlere her türlü dijital arşiv konusunda yardımcı olmaktadır. Üst düzey hizmetler sayesinde evraklarınızı ve belgelerinizi düzgün şekilde saklamanız mümkündür.

   Evrak ve belgeler birçok alanda dijital platformlara taşınmıştır. Aynı durum devlet kurumlarında ve belgelerinde de görülmektedir. Çeşitli evrakları eski dönemde muhtarlıktan, nüfus müdürlüğünden veya çeşitli devlet kurumlarından tedarik edilmekteydi. Ancak e – devlet platformunun ortaya çıkması sonucunda dijital alanda kullanım söz konusu olacaktır. Dijital gelişmeler sonucunda e – devlet üzerinden istenilen evraklar temin edilebilmektedir. Aynı sistem e – arşiv siteminde kullanılmaktadır. Dijital ortama yüklenen evraklar kolay ve pratik şekilde temin edilebilir. İstenilen sayfalar ve dosyalar numarasına veya adına göre aratılabilir. Aratma sonucunda kullanılmak istenen evraklar pratik şekilde bulunur. Kurumumuz Enfo Bilişim bu konuda sizlere üst düzey hizmet sunar. Kolay şekilde alacağınız hizmet sonucunda dijital ortamda evrak ve belgelerinizi saklayabilirsiniz. Bu saklama sonucunda istediğiniz zaman kolay ve kullanışlı şekilde belgelere erişim sağlayabilirsiniz. Günümüzde her alanda dijital ortama geçiş sağlanmıştır. Ticarette dahi e – ticaret platformları mağazalara nazaran daha fazla ilgi görmektedir. Bu nedenle sizde e – arşiv sistemine geçerek şirketinizi kurumsal yapıya taşıyabilirsiniz.