• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
EBYS Danışmanlık

EBYS Danışmanlık

Elektronik belge yönetimi, yani kısacası EBYS, kurumların faaliyetleri sırasında oluşturdukları her türlü doküman ve belgenin, üretiminden...

EBYS Danışmanlık
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 14 Nisan 2022

EBYS Danışmanlık

Elektronik belge yönetimi, yani kısacası EBYS, kurumların faaliyetleri sırasında oluşturdukları her türlü doküman ve belgenin, üretiminden başlanarak geldiği noktaya kadar olan süreç içerisinde arşivlenmesini ve yönetilmesini sağlayan sistemdir. EBYS, ihtiyaca göre şekillenebilen bir çözüm paketidir. Bu paketler, müşterilerin etkileşim yönetimine göre gerçekleştirilmektedir.

EBYS danışmanlık, günümüz şartları altında pek çok firma ve şirket tarafından okul, hastane, ofis gibi kurumlar için yapılmaktadır. EBYS danışmanlık yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Enfo Bilişim şirketi sizler için en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmaya son sürat devam etmektedir.

EBYS Danışmanlık Faydaları

Şirketimiz tarafından temin ettiğiniz EBYS danışmanlık hem sizler için hem de kurumunuz için çeşitli faydalar sağlamaktadır. Bu faydalara göz atacak olursak:

  • Şirketimiz tarafından almış olduğunuz danışmanlık sayesinde var olan veri kaynaklarına kolaylıkla bağlanabilirsiniz. İstediğiniz zaman var olan tüm veri kaynaklarına, örneğin SAP, New Frame, sosyal medya, printer, tarayıcı, telefon gibi, bağlanarak dokümanları sıfır noktasında oluşturup, işleyebilirsiniz.
  • Veri kaynaklarınızı her yerde dinleyebilirsiniz. İşlemiş olduğunuz veri kaynaklarını e - mail, faks, SMS ile Twitter, Facebook gibi sosyal medya platformlarını dinleyebilir ve elde ettiğiniz verilerinizi anket sistemleri ve kampanya yönetim sistemleriyle birlikte hareket ettirebilirsiniz.
  • Şirketimizden almış olduğunuz danışmanlık ile etkileşime geçebilirsiniz. Temin etmiş olduğunuz danışmanlık ile dinleyip, harekete geçebilen diyalog sistemine, yani etkileşime geçebilen bir alt yapıya sahip olursunuz. Tanımlanan sürece göre kaynak ve dinlenilen içerik değerlendirebilir ve alternatif ve paralel yollarla sistemler değiştirebilir.
  • Şirketimiz tarafından verilen EBYS danışmanlık oldukça uygun fiyatlı ve bütçe dostudur. Her kurum ve kuruluş için fiyat bütçemiz bulunmaktadır.

EBYS Danışmanlık Fiyatları

EBYS danışmanlık fiyatları verilecek olan hizmete göre farklılık göstermektedir. Örneğin, doküman ve belge sayısı fazla olan bir kuruma verilecek olan danışmanlık daha maliyetli olabilirken, belge ve dokümanı az olan bir kuruma verilecek olan danışmanlık daha uygun fiyatlı olmaktadır. Bu sebepten ötürü EBYS danışmanlık fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. EBYS danışmanlık fiyatları hakkında net ve detaylı bilgi almak için şirketimiz ile iletişime geçebilirsiniz.