• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
Fiziksel Arşiv

Fiziksel Arşiv

Fiziksel arşivleme, dijitalleştirilmiş veya dijitalleştirilmemiş her türlü belge ve evraka kolay erişim sağlanması için sistematik bir şekilde...

Fiziksel Arşiv
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 20 Temmuz 2022

Fiziksel Arşiv

Fiziksel arşivleme, dijitalleştirilmiş veya dijitalleştirilmemiş her türlü belge ve evraka kolay erişim sağlanması için sistematik bir şekilde yeniden düzenlenme işlemidir. Bir diğer deyiş ile kâğıt ya da elektronik biçimde bulunan belge süreçlerinin kontrolü ve koordinasyonudur. Her alandan şirkette ya da kurumda arşivleme işlemi profesyonel bir yardım ve doğru arşivleme sistemi ile yapılmaz ise arşiv düzensiz, verimsiz ve tabii güvenlikten yoksun olacaktır. Bu düzensizlik mutlaka zaman kaybına da neden olacak ve birçok olumsuz sonuç doğuracaktır. Şirket verilerinizin sizin için ne kadar değerli olduğunu biliyoruz, Enfo Bilişim olarak uzun yılların tecrübesine dayanarak dijital ve fiziksel arşiv hizmetlerimiz ile bilgi ve belgelerinizi önemsiyor sizlere kaliteli hizmet sunuyoruz.

Fiziksel Arşivlemenin Avantajları Nelerdir?

Belge ve veri miktarı arttıkça hata, karışıklık ve kayıp belge olasılığı da artmakta böylece şirketlerin verileri tehlikeye girmektedir. Kaliteli fiziksel arşiv bunların önüne geçecek ve sizlere birçok avantaj sağlayacaktır.  Bu avantajlar şu şekilde sıralanabilir:

  1. Enfo Bilişim tarafından yapılan fiziksel arşivleme işlemi ile tüm bilgi ve belgeleriniz adreslenir, bu adresleme ile yazılım üzerinde bulunan bir dokümanı aramak ve ona ulaşmak oldukça kısa sürecektir.
  2. Yıpranmış ve eskimiş klasörler fiziksel arşivleme sürecinde gözden geçirilir ve yenilenir böylece dokümanlarınızın daha uzun süre dayanması sağlanır.
  3. Fiziksel arşivleme işlemi sizlere daha düşük depolama maliyeti ile güvenli doküman yönetimi hizmeti sunar. Böylece kaybolama ve yıpranma riski de minimumdadır.
  4. İncelenmek üzere alınan dokümanlar akıllı adresleme ile alındıkları yere yerleştirilmektedir ve bu da belge kayıplarının önüne geçmektedir.
  5. Fiziksel arşivleme sürecinde belgeler ayıklanır ve gözden geçirilir bunun sonucunda saklanmasına gerek olmayan belgeler kolaylıkla imha edilir ve alandan tasarruf sağlanır. Sadece süreç işlerken değil gereken her zamanda imha işlemi kolaylıkla ve güvenle gerçekleştirilmektedir.
  6. Fiziksel arşivleme ile şirket ve işletmelerin kurumsal hafızası korunur.

 Fiziksel Arşiv Fiyatları

Fiziksel arşiv fiyatları  düzenlenecek, arşivlenecek belge ve evraklara göre değişiklik göstermektedir. Doğru ve tam bilgi almak için >[email protected] adresinden ya da 0216 651 19 12 numaralı hattan şirketimiz Enfo Bilişim ile iletişime geçebilirsiniz.