• [email protected]
  • Bağlarbaşı Mahallesi İncilik Sokak Defne Apartmanı No:5 D:12 Maltepe / İstanbul
Yazılım Ürünleri

Yazılım Ürünleri

Yazılım Ürünleri, bilgisayarda kullanılan program ve uygulamaların genel ismidir. Bu programlara ve uygulamalara örnek olarak işletim sistemleri verilebilir.

Yazılım Ürünleri
  • Enfo Bilişim Editör Ekibi
  • 22 Şubat 2022

Yazılım Ürünleri

Yazılım Ürünleri, bilgisayarda kullanılan program ve uygulamaların genel ismidir. Bu programlara ve uygulamalara örnek olarak işletim sistemleri, kelime işlemci programlar, elektronik tablolama programları ve oyunlar örnek olarak verilebilir. Bir bilgisayarın iyi bir şekilde çalışmanın tek bir şartı vardır, o da donanıma uygun olan yazılım ürünüdür. Günümüz teknoloji ile gelişen yazılım ürünleri, eski donanım ürünleri ile çalışamaz. Yazılım ürünlerinin ve donanımın birlikte iyi bir şekilde çalışabilmesi için her iki ürününde güncel ve uyumlu gereklidir. Yazılım Ürünleri üreten ve satışını yapan pek çok şirket arasında en çok tercih edilen Enfo Bilişim Şirketi hem sizler için hem kurumunuz için çeşitli hizmetler sunmakla beraber en kaliteli ve en iyi hizmetleri de sunmaya devam etmektedir.

Yazılım Ürünleri Çeşitleri

Yazılım Ürünleri Çeşitleri, ürünün yapısına ve kullanım alanına göre değişkenlik göstermektedir. Bu ürünler arasında sistem yazılımları, uygulama yazılımları, çevrimiçi yazılımlar gibi çok çeşitli yazılım ve yazılım ürünleri örnekleri verebiliriz. Sistem yazılımları daha çok Windows, Mac – OS, Android, İOS gibi yapıları içerirken, uygulama yazılımları daha çok Office programları, oyunlar, anti – virüs programları, web tarayıcıları gibi ürünleri içermektedir. Bu ürünler hem sizler için hem de kurumunuz için çok çeşitli avantajlar da sağlamaktadır. Bu avantajlara göz atacak olursak:

  • Şirketimiz tarafından sağlanan yazılım ürünleri ile son teknoloji gelişmelerini rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.
  • Şirketimiz tarafından temin ettiğiniz yazılım ürünleri oldukça ekonomik ve avantajlıdır.
  • Şirketimizin sağladığı yazılım ürünleri oldukça kaliteli ürünlerdir.

Yazılım ürünleriniz ile ilgili yaşadığınız en ufak bir problemde ekibimiz ile iletişime geçebilir ve yardım alabilirsiniz.

Yazılım Ürünleri Fiyatları

Yazılım Ürünleri Fiyatları, ürün çeşidine ve kalitesine göre değişkenlik göstermektedir. Örneğin, oyun uygulaması ile işletim sistemleri programının fiyatları birbirine eşit değildir. Aynı zamanda ürünler için yapılan ekstra güncellemeler ve tedarik durumları da fiyatlarda değişkenliğe sebep olabilmektedir. Bu sebepten ötürü sizler için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermemiz doğru değildir. Yazılım Ürünleri Fiyatları hakkında daha net, daha detaylı ve daha ayrıntılı bilgi almak için ekibimiz ile iletişime geçebilirsiniz.